Vlerësim nga Serbia për Albin Kurtin: I pakorruptuar dhe kjo i shqetëson fuqitë e mëdha

Ish-zv/kryeministri serb, Zharko Koraç, në qeverinë e të ekzekutuarit Zoran Gjinçiç, në një vlerësim për Albin Kurtin tha se është një njeri jashtëzakonisht normal, i cili flet normalisht, nuk ofendon askënd, jep argumentet e tij dhe të krijohet përshtypja se dëshiron të dëgjojë tuajat. “Kjo tregon se çfarë politikanësh kemi në rajon, se rrallë dikush […]

Lexo më shumë...

Kush e do të vdekur Albin Kurtin?

NGA: FATON MEHMETI Në vitin 2020 kam shkruar “Albin Kurti është në rrezik të vritet”, nisur nga arsyet e shumta e që kryesisht kanë të bëjnë me prishjen e pazareve të tenderëve, ndaljen e luksit për ata që janë mësuar dhe kanë pandehur se gjithmonë do të jetë ashtu. Ka pasur kërcënime ndaj z.Kurti, e […]

Lexo më shumë...