Viber Vjen Me Një Opsion Të Ri Fantastik

Viberi, aplikacioni i mirënjohur, kohët e fundit mori mundësinë për t’iu përgjigjur mesazheve të dërguara të ngjashme me ato të përdorura nga Messenger dhe iMessage, shkruan Viber në faqen e saj në Twitter. Viber ka një opsion të ri. Pas përditësimit të fundit, përdoruesit do të mund të dërgojnë reagime duke shtypur gjatë mbi mesazhin […]

Lexo më shumë...

Shefi i Facebook-ut paraqet vizionin e tij për 2030-ën, tregon se çfarë synon të krijojë

Ekzekutivi i Facebook, Mark Zuckerberg, paraqiti vizionin e tij për shoqërinë e vitit 2030, ku do të mbizotërojë realiteti i shtuar, një revolucion në shkëmbime sipas tij, për të cilin rrjeti social do të kontribuojë në masë. “Këtë dhjetëvjeçar do të përqendrohem në planin afatgjatë. Në vend që t’i vija vetes sfida njëvjeçare, u përpoqa […]

Lexo më shumë...