Pesë reaksionet e çuditshme që ndodhin në organizëm kur jemi të dashuruar

Rënia në dashuri është një term i përdorur për të përshkruar një ndjenjë intensive të lidhur me dashurinë. Në psikologji, ky fenomen shoqërohet me një ngushtim të vetëdijes, që mund të çojë në keqkuptim dhe mbivlerësim të personit me të cilin ndihemi të dashuruar. Megjithatë, shkencëtarët kanë studiuar arsyet pse sjellja jonë ndryshon në mënyrë […]

Lexo më shumë...

Kjo është femra më e ndjekur në Instagram

Zeshkania seksi është “mbretëresha” e Instagramit. Kylie Jenner është më e ndjekura në Instagram, shkruan lajmi.net. Ajo e ka kaluar motrën e saj Kimin e cila ndiqet nga 155 milionë ndërsa vetë Kylie përcillet nga 156 milionë llogari në Instagram. Motrat duket se janë në një garë jo shumë të fortë, pasi Kim festoi 150 […]

Lexo më shumë...