MEHR LICHT!

Shkruan: Bardhyl Zaimi Janë dy emra të modernitetit poetik shqiptar që për mendimin tim kanë krijuar një vizion krejt tjetërfare, që kanë arritur të trondisin kanonet e ligjërimit poetik të ngimë me përsëritje. Njëri vjen si vullkan, si klithje që ushqehet me defektet e shoqërisë shqiptare, si subjekt lirik që tashmë ka përbrendësuar lirinë supreme, […]

Lexo më shumë...

M’duket se quhet Albin!

M’duket se asht Kryeministër që mua s’me duhet, e atdheut po! Ju mund t’mos e duroni as madhështinë as vogëlsinë e tij. Mund ta urreni por jo edhe t’flisni mbarë e mbrapsht vetëm pse keni averzion ndaj tij! Ai s’iu prishë me Amerikën nëse ju jeni t’prisht! Kurkush s’iu fajson pse egoja juej asht thurë […]

Lexo më shumë...

Mbahu Albin se guri kishe qenë!

Shkruan: Rita Ismaili Çdo dite, kohëve të fundit dëgjoj per ndonjë “skandal” të Qeverisë Kurti 2! 1.Rritja e pagesës së energjisë, demonstrim! ( Akoma pa u shtrejtu rryma, Berat la… me Dragan Milloshin vrapuan me shfrytëzu situatën, duke mendu së po e pezmatojnë popullit me Qeverinë dhe në atë mënyrë do të faktorizohen, u shkoj […]

Lexo më shumë...

I pyesim sqepkojrilët politikë të opozitës, se a punon Albin Kurti për Kosovën apo jo?

Parlamenti i Kosovës në krye me Konjufcën, miratoi rezolutë kundër referendumit të Serbisë në Kosovë, kurse sqepkojrilët politikë përkulësit e Vuçiqit thonë se Albin Kurtit punon për Serbinë. LVV-ja e Kurtit që nga pavarësia e Kosovës Listën Serbe eliminoi nga pushteti, në anën tjetër sqepkojritët politikë të Vuçiqit thonë se Kryeministri Albin Kurti është proserb; […]

Lexo më shumë...