Agim Nuhiu: me rastet qe kane te bejne me njerezit e humbur!

Maqedonia e Veriut

Ministria e brendshme ne menyre efikase dhe te suksesshme eshte ballafaquar me rastet qe kane te bejne me njerezit e humbur!
Ky eshte detyrimi yne!