Kur komandën e marrin kompjuterët?

Me pak fjalë, nëse njeriu e ka të vështirë të kuptojë se çfarë bëjnë makinat, në të ardhmen mund të jenë makinat që kuptojnë ato që kemi në mendje, për të na bërë më të sigurt Problemi është tek softueri. Teknikët që po hetojnë dy incidentet e ndodhur me Boeing 737 Max 8, atë indonezian […]

Lexo më shumë...

Të ngacmon shefi? Tri këshilla

Për psikologet, në një rast të tillë, dallohen tre tipe skenarësh, dhe në përputhje me to, ata japin dhe nga një këshillë. 1. Shefi te ngacmon, ndërsa ti je gati të lesh punën dhe hakmerresh. Në një situatë të tillë, mos harro faktin se ti mund ta hedhësh atë në gjyq për ngacmim seksual, dhe […]

Lexo më shumë...

Si ta ruani qetësinë kur diçka shkon keq në punë

Të gjithë kemi qenë aty: Në mes të një argumenti me një koleg, gjërat papritmas bëhen serioze. Fjalët me zemërim shkëmbehen. Një gjë dërgon tek tjetra, dhe nuk shkon shumë gjatë dhe jeni në gjendje të shkulni flokët e njëri tjetrit. Ju me siguri e keni të vështirë të qetësoheni pas këtyre ngjarjeve. Të mësuarit […]

Lexo më shumë...