Psikologu numëron arsyet pse shqiptarët shajnë kaq shumë në Facebook

Tiranë/Shkup/Prishtinë, 14 janar – Profesori i psikologjisë Edmond Dragoti shpjegon se përse shqiptarët janë kaq agresivë në rrjete sociale, shajnë e fyejnë të tjerët dhe komentojnë në dritë negative pothuajse çdo gjë. Profesori e shpjegoi këtë me disa fenomene sociale tipike shqiptare dhe ja se cilat janë arsyet se përse inati, mllefi, urrejtja dominojnë emocionet […]

Lexo më shumë...

Pse Zvicra ka forcën punëtore më të aftë në botë

Shteti përfiton nga një linjë e gjatë profesionistësh të rinj dhe të talentuar, papunësi e ulët ndërmjet të rinjve Në Raportin Global të Konkurrencës, që kryhet çdo vit nga Forumi Ekonomik Botëror, Zvicra ka befasuar me renditjen e saj duke e dalë e pesta në renditjen e përgjithshme, por kryeson listën e renditjes së aftësive […]

Lexo më shumë...