Nuk është lehtë të jesh mami dhe të punosh

Dhe kur pjesa më e madhe flejnë ti zgjohesh, vishesh bukur, grimohesh (fsheh fytyrën tënde të lodhur) dhe nisesh për në punë. Deri sa bëhesh gati e shef duke fjetur engjullin, bebin tënd, dhe zemra thehet, bëhet copa, kur e mendon që do jesh largë nga engjulli për 8 orë; nuk do e ndjesh aromën […]

Lexo më shumë...

Si ta dalloni shefin e mirë

Është privilegj të kesh shef të mirë Shefi i mirë do të marrë përgjegjësinë për gjithë atë që ndodhë në sektorin e tij dhe nuk do të fajësojë punëtorët nëse diçka shkon keq, transmeton Telegrafi. Nuk do të kërkojë nga punëtorët që të spiunojnë kolegët, sepse ajo nuk është profesionale, as etike. Liderin e vërtetë […]

Lexo më shumë...