Zbulohet virusi në Google Play Store që prek kriptovalutat

Një virus [malware] i njohur me emrin Clipper është zbuluar për herë të parë në Google Play Store, i cili zëvendëson portofolet e kriptovalutave. Firmat e sigurisë ESET, në një postim tha se virusi pengon përmbajtjet e kopjuara edhe atëherë nëse i vëren se janë adresa të portofoleve të kriptovalutave dhe i zëvendëson ato me […]

Lexo më shumë...

Realizohet telefonata e parë në rrjetin 5G

ZTE në bashkëpunim me China Unicom realizoi telefonatën e parë 5G me një telefon të mençur prototip 5G dhe shfletoi në ueb me prototipin në fjalë. Dyshja kreu testimet tre muaj pas lansimit të dokumentit 3GPP Rel-15. Kompania tha se testimet treguan kompetencën e fortë të ZTE në kërkim, hulumtim dhe komercializim të 5G për […]

Lexo më shumë...