Dy raste të reja me coronavirus në Maqedoni

Maqedonia e Veriut

Ministria e Shëndetësisë informon se dy pacientë të rinj janë testuar për coronavirus sot pasdite dhe rezultatet e tyre janë pozitive.

Bëhet fjalë për një burrë dhe grua nga Dibra, të cilët para disa ditëve janë kthyer nga Italia.

Ministria e Shëndetësisë po mbledh detaje të pacientëve. Informacionet shtesë pritet të jep Ministri i Shëndetësisë Venko Filipçe në një konferencë për shtyp në orën 19:30.