Fshati që po vizitohet nga njerëzit që besojnë në magjinë e ujit të kësmetit (VIDEO)

Kuriozitete

Një fshat në kufirin me Serbinë vizitohet për çdo ditë nga hallexhinjtë. Në Brainë të Podujevës ndodhet një krua, uji i të cilit cilësohet si i bekuar dhe i kësmetit. Të rinjtë shkojnë atje për të pirë ujin që besojnë se do t’ju sjell fatin e jetës.

Fshati Brainë i Podujevës nuk ka më shumë se 100 banorë, por ai thuajse çdo ditë vizitohet nga persona të shumtë.

Kjo për disa arsye. Përveç që ka një natyre të bukur e interesante, ai ka edhe një karakteristikë të veçantë.