Hoxhë Behar Mjekiqi: Musliman është ai qe e don kombin e tij, e jo kulturat Arabe (VIDEO)

Showbiz

I ftuar në emisionin “Kojshia Show”, këtë javë është i respektuari Hoxhë Behar Mjekiqi.

Sikurse në emisionet tjera edhe në këtë emision ka pasur show interesant dhe momente interesante.

Moderatori i emisionit Sadri Imeri nuk i ka kursyer më pyetje, gjithaashtu nuk munguan edhe befasit në emision.

Hoxhë Behar Mjekiqi thotë së një Musliman mundet me qenë edhe ai qe e don kombin e ti.