Koha kur PDK thoshte se s’ka Qeveri pa të parin përndryshe duhet të shkohet në zgjedhje

Kosova dhe Shqipëria

Pas rrëzimit të Qeverisë Kurti dilemat nëse vendi duhet të shkojë në zgjedhje apo të formohej një Qeveri gjithëpërfshirëse ishin të pashmangshme, shkruan Veriu.info

Edhe pse vetë ka deklaruar se do të mbesin në opozitë, megjithatë PDK, së bashku me paritë e tjera, ka marrë qëndrim kundër zgjedhjeve të reja.

Por, nuk ishte gjithmonë kështu. Pak vite më parë, vetë zyrtarë të lartë të kësaj partie deklaronin dhe insistonin se Qeverinë duhet ta formojë vetëm partia që ka fituar zgjedhjet dhe se nëse kjo parti dështon të formojë Qeverinë atëherë shkohet në zgjedhje. /Veriu.info