Kush është më i shpejtë – Lamborghini Aventador SVJ, Ferrari 812 apo Porsche 911 Turbo S?

Kuriozitete

Po vjen një garë e re e shpejtësisë. Le të fillojmë me “Lamboni”. Fuqizohet nga një motor V12 6.5-litër që prodhon 770 kuaj fuqi.

Ka 720 Nm çifte rrotulluese dhe shpejtësinë nga 0 në 100 km/orë e arrin për 2.8 sekonda, dhe 0-200 në 8.6 sekonda me një shpejtësi maksimale prej 350 km/orë.

Porsche 911 Turbo S është mundësuar nga një motor 3.8-litër turbo me 8 shpejtësi.

Fuqia maksimale e motorit është 650 kuaj fuqi, ose 70 kf më shumë se paraardhësi i tij, ndërsa ka 800 çifte rrotulluese maksimale Nm.

Sa për Ferrari, është mundësuar nga një motor 6.5 V12 që jep 800 kuaj fuqi dhe 718 çifte rrotulluese maksimale Nm.

Kush ishte më i shpejtë?