Mexhiti: “Zaev 2” duhet të jetë formati i ri i Qeverisë

Maqedonia e Veriut

Liderët e LSDM-së dhe BDI-së tanimë 90 për qind kanë arritur marrëveshjen për formatin e ri të Qeverisë dhe ditëve në vijim pritet që të bëhet publike, deklaroi nënkryetari i BDI-së Izet Mexhiti në emisionin “Rruga drejt”, që emitohet sonte në Alsat.

Sipas tij kjo duhet të jetë Qeveria “Zaev 2”, e cila do të koncentrohet në ekonomi dhe investime kapitale.

“Në rast se më pyesni për emra, nuk e di”, tha Mexhiti.