Ne Maqedonine e Veriut nuk ka Albin Kurti

Maqedonia e Veriut

Urim Saliu

Ne Maqedoni nuk ka Albin por ka vetem politikane qe e kane idhull ate.Albini ka luftuar me vite per te qene ketu ku eshte me forcen e rezistences dhe ne fund u shperblye nga populli te cilit i qendronte afer.

Politikanet ne Maqedoni qendrojne larg popullit dhe kane rol dytesor .

Fuqia politike ketu qendron te LSDM dhe VMRO.Partia shqiptare eshte forca e trete, ndersa opozita e katerta.Ja sa larg jane. Ne Maqedonine e Veriut nuk ka Albin Kurti dhe kjo eshte deshperuese.