Numërimi 98% i votave nga KSHZ, ja si kanë votuar qytetarët

Maqedonia e Veriut

00:10 – Sipas numërimit të 98% të votave nga Komisioni Shtetëror Zgjedhor deri në orën 00:10, votuesit e vendit në këto zgjedhje presidenciale kanë votuar në këtë mënyrë:

Për Blerim Rekën 76.775 apo 10,32%;

Gordana Siljanovskën 316.741 apo 42,60% dhe

Stevo Pendarovskin 317.690 apo 42,72%.

Ndërsa vota të pavlefshme ka 32.409 apo 4,36%.