QUO VADIS Vmro-Dpmne !

Maqedonia e Veriut

Po a nuk ishit ju që pas pavarësimit në këtë shoqëri ngulitët në kokat e gjeneratave të reja ,,Komora për shqiptarët,,

A nuk ishit ju që në këtë shoqëri vetëm ,,kthetrat e shqipes,, dëshironit ti prisni ,

A nuk ishit ju që shqiptarin e vdekur e dinit më të mirë ;

Madje a nuk ishit ju që në vazhdimësi thonit se jeni për BE dhe NATO, por kur pa treguar realitetin se ka e kishit mendjen ;

Dhe sa më shkurt ti biem, A nuk ishit ju që PËRGJUAT një dekadë me mijëra qytetarë dhe kupolla juaj vodhi saqë mundi madje dhe konstruoi krime dhe abuzime gallopante ;

Dhe ju ose vetë do të shkoni në ambis ose do të duhet tju çojnë qytetarët në histori me votën e lirë ;

Ju keni bërë edhe gjëra të mira, por zullumi ua ka nxirë edhe ata pak të mira ;

Prandaj nesër në ditën ,,D,, është koha që të refelektoni për të mirën tuaj, tonën dhe të të gjithëve ;

Nuk durohet më, jeni të lexueshëm ashiqare, të kuptueshëm pa folur fare, reflektoni , jo vetëm për të mirën e përgjithshme por edhe për faktin se këta të tjerët nuk janë shum më të mirë se ju , në të kundërtën jo më kotë opinioni pyet Quo vadis Vmro-Dpmne !

(q/a)