Shenjat e Horoskopit që ju bëjnë të vuani në dashuri

Life style

Sa herë i keni premtuar vetes që kjo ishte e fundit, që s’do të lejoni më askënd t’ju bëjë të vuajë për dashurinë? Ndoshta shumë shpesh, po aq sa numri i herëve ku e gjeni veten duke qarë në ndonjë cep të shtëpisë ose në prehrin e mikes së ngushtë. Nuk ka ‘’të mirë” e “të këqij” në një marrëdhënie, por partnerët e lindur në shenjat e mëposhtme janë më të predispozuar t’ju bëjnë të vuani.

UJORI

Të lindurit në shenjën e Ujorit njihen për natyrën e tyre të izoluar, që herë pas herë mund të interpretohet edhe si antisociale dhe pikërisht kjo nevoja për të mos i ndarë gjërat e tyre me partnerin, partneren. Nuk jeni në gjendje të balanconi emocionin me arsyen. UJori nuk mund të krijojë një marrëdhënie të qëndrueshme sepse është një person i lirë, që i jep përparësi dëshirave të tij.

BRICJAPI

Në pamje të parë, duket se Bricjapi ka çdo gjë për të bërë të lumtur njeriun që ka në krah, por ja që të lindurit në këtë shenjë mund të shkaktojnë shumë vuajtje në çift. Duke qenë se i shohin gjërat gjithmonë nën lupën e llogarive dhe përfitimeve, Brijcapit nuk i kushton asgjë t’i thyejë zemrën partnerit, partneres në rast se nuk përmbushin kërkesat e tyre. Kokëfortësia dhe ftohtësia janë karakteristika që dallojnë personalitetin e kësaj shenje.

AKREPI

Akrepi përpiqet aq shumë që marrëdhënia e tij të funksionojë, por edhe vetë e di që nuk është i prerë për një lidhje monogame. Ai është aq pasionant dhe dëshiron të ketë sa më shumë eksperienca, çka i shkakton vuajtje partnerit, partneres për shkak të paqëndrueshmërisë së tyre.