Të formohet një opozitë shqiptare që se kontrollon Qeveria

Maqedonia e Veriut

Urim SALIHU

Shqiptaret nuk kane nevoje per nje opozite qe e shan Zaevin dhe shkon takohet me pas me te.

Shqiptaret kane nevoje per nje opozite qe duhet ta rrezoje pushtetin.Kane nevoje kur ta shohin se ai eshte i zene ngushte ti vendosin kushtin e madh te interesit shqiptare qe po abuzohet me kete te fundit kaq e kaq vite dhe se mbron askush.

Shqiptaret nuk kane nevoje per nje opozite qe kryeministri Zaev i amniston ata qe dhunuan liderin e tyre dhe lideri opozitare shkon takohet me pas me te.

Ne emer te cfare gjeje takohesh me njeriun qe te deboi nga Qeveria?!.

Nese keto i ben ne emer te mashtrimit kinse e do keshtu faktori nderkombetare, por po faktori nderkombetare ekziston edhe per palen tjeter qe ve kushte ne emer te interesave nacionale maqedonase.

Ku eshte interesi shqiptare ketu?! Ti voton sa here qe te thote kryeministri dhe shan ate qe te dukesh ” kombetare”.Jeni te lexuar.

Shqiptaret duhet te mendojne menjehere per nje pozite qe se kontrollon Qeveria.