Trump: Të ringjallim shpresën tonë për paqe mes kombeve

Bota

Të ringjallim shpresën tonë për paqen mes kombeve dhe për gëzimin në botë, deklaroi presidenti amerikan Donald Trump në një mesazh video, të regjistruar së bashku me gruan e tij Melania dhe postuar në Twitter me rastin e Krishtlindjes.

Presidenti Trump së pari falënderon “ata që kujdesen për të tjerët me dhembshuri” në ”festa, qofshin ato familjare, miq, fqinjë apo njerëz në nevojë”.

“Të gjithë amerikanët u jemi mirënjohës burrave dhe grave me uniformë që na mbajnë të sigurt, në forcat e armatosura, në polici dhe në të gjitha forcat e ligjit”, deklaroi Melania, e ulur pranë presidentit.