Zaev hiqi nga partia ish LSDM-istet dhe PPD-istet

Maqedonia e Veriut

Shkruan: Urim Saliu

Ne e konsiderojme si politika e re ajo qe proklamon Zaev dhe ne fakt ne nuk kemi frike nga kryeministri sepse ne disa momente ka tejkaluar vetveten .

Ne kemi droje me shume nga ish LSDM-istet dhe PPD-istet qe i imponohen Zaevit dhe ne momentin kur ne menduam se ata perfundimisht jane jashte skenes politike ne Maqedoni, ato shfaqen si “Lugati amerikan ne Londer ” ne ate filmin e tmerrshem te femijerise sone .

Pra ata nuk kane me cfare i japin shoqerise maqedone dhe shqiptare. Ata nuk mund te clirohen dot nga gjaku komunist qe rrjedhe neper venat e tyre.

Pra Zaev duhet ta pastroje terrenin nga keta personazhe sepse ata jane politika e vjeter e persekutimit fizik, shpirterore dhe ishin pengu i demokracise .

Shume prej tyre kane afera te tmerrshme, abuzime me pushtetin e dikurshem.Ata kane pergjegjesi edhe per eliminimin fizik te shume shqiptareve qe ishin ose protestues per te drejta, ose ishin zeri kritik i pushtetit.