Zbutet Jankullovska bëhet “melaqe” : Nuk kam dashur t’u bëj padrejtësi të akuzuarve të “Monstrës” (VIDEO)

Maqedonia e Veriut

Jankullovska nuk tregon muskuj sikurse në kohën kur kishte votat e 20 deputetëve të BDI-së dhe mbi 50 deputetëve të VMRO-DPMNE-së, për ministre të punëve të brendshme.

Tani Gordana Jankullovska “bluan” shumë butë, ose thënë me fjalë popullore është bë “melaqe”. Dëgjone deklaratën e saj në videon më poshtë: