Bexheti: Vazhdon “gjenocidi” me Kodrën e Diellit! Turp për Elem Turs, turp për Qeverinë…

Maqedonia e Veriut

Shkruan Flakron Bexheti

Edhe pse kohë e bukur në Kodrën e Diellit, megjithate skiliftat kryesorë të shtigjeve “teteks”(njër nga dy skiliftët), skilifti “Geja” dhe ai i Ceripashinës, të gjitha jo funksional!? Më çfar arsye nje skijator duhet ta paguajë ski-biletën 1.000 den?! Për momentin mbi 60 % e skiliftëve janë jo dunksional! Mos flasim për harxhimet e shumta, te vizitorëve sidomos ata nga Kosova që vijnë të skijojnë në Kodrën e Diellit! Ky është “gjenocidi” që i bëhet Kodrës së Diellit” turp për Elem Turs, turp për Qeverine.