Bicikleta e së ardhmes me një mbushje përshkon 400 kilometra

Teknologji

Studentët në ETH Cyrih kanë zhvilluar një motor elektrik që arrin largësi prej 400 kilometrash.

Duket si një film i James Bond dhe mund të kthehet në një sy tërheqës të vërtetë – motor elektrik Ethec , i cili u krijua në ETH Cyrih . Me baterinë 15 kWh ajo duhet të arrijë rreth 400 kilometra distancë.