“Bombat” mund të shkatërrojnë familje, njerëzit e njohin zërin e Ali Ahmetit e Musa Xhaferit (Foto)

Maqedonia e Veriut

Duke folur lidhur me publikimin e “bombave” të reja për krerët e BDI-së, analisti I njohur Qenan Aliu vlerëson se atom und të kenë pasoja të rënda. Në emisionin “Clik Plus” në Tv 21, Aliu ka vlerësuar se publikimi I tyre mund të sjellë edhe deri te shkatërrimi i familjeve. I pyetur nga gazetari nëse incizimet janë autentike, Aliu ka thënë se aty qartë dallohen zërat dhe se njerëzit mund të dallojnë zërin e personave që gjatë kohë paraqiten në opinion si “Ali Ahmeti, Musa Xhaferi, Qenan Aliu, ose dikujt tjetër”.

Ndryshe pasi u tall me informatën e MPB-së se e ka konfirmuar identitetin e publikuesit të bombave për BDI-në, profile El Çeka sërish ka publikuar në facebook incizim nga materialet e përgjuara në mënyrë ilegale, shkruan Libertas.

Në këtë incizim, gjoja dëgjohen duke biseduar ish ministri i drejtësisë, Blerim Bexheti me ish ministren e punëve të brendshme, Gordana Jankullovska, lidhur me ekstradimin e njërit prej personave të dënuar në rastin “Monstra”.