“Thaҫi e Mustafa bën dialog të mbrapsht me Serbinë, ndërsa Kurti e detyroj ta njoh Kosovën”

Opinionisti dhe njohësi i ҫështjeve politike, Binak Maxharraj në një prononcim për “Bota sot” thotë se Presidenti Hashim Thaҫi dhe ish kryeministri Isa Mustafa kanë bërë dialog të mbrapsht me Serbinë. “Hashim Thaҫi dhe Isa Mustafa në dialogun e deritashëm për shumë vite kanë bërë dialog të mbrapshtë, të udhëhequr keq, të udhëhequr në dëm […]

Lexo më shumë...

Nuk rrëzuan Albinin, por përdhosën ndryshimin

Historia e bukur e protestave studentore të majit ’68 në Paris dhe në të gjithë Francën ka lënë trashëgim, mes shumë të tjerave, edhe një sllogan që është marrë dhe rimarrë disa herë më pas: “Election, piges à cons”. Kësaj parrulle, pra se zgjedhjet janë një kurth për budallenjtë, mbi të cilën kanë filozofuar nga […]

Lexo më shumë...

I nderuar Z. Kryeministër

Me tërë krizën politike por edhe shoqërore botërore që po kalojmë, dy minuta kushtuar një vajze të thjeshtë e plotë shpresë në ty, janë të mjaftueshmë. Ju lutem që në këto dy minuta (nëse vendosni të m’i jepni) dua të rrëfej atë që i gjithë populli ka në zemër. Pra, më konsideroni si pasqyrë e […]

Lexo më shumë...