Vaksina kundër koronavirusit të ri sipas të gjitha gjasave do të jepet në dy doza, paralajmërojnë ekspertët

Që të fitohet imunitet i plotë, njerëzit sipas të gjitha gjasave do të duhet të vaksinohen kundër koronavirusit të ri dy herë, shkruan USA Today. Intervali mes dy dozave, sipas të gjitha gjasave do të jetë rreth një muaj, ndërkaq është e mundur që do të nevojitet dozë plotësuese (booster) disa vite më vonë. Shkencëtarët […]

Lexo më shumë...

Përmirësoni tretjen me vaj ulliri, disa nga kurat kryesore

Problemet me stomakun, fryrja apo dhimbja e barkut janë simptoma, që ju ndikojnë në kualitetin e jetës së përditshme. Këto probleme shfaqen kryesisht kur vuani nga sëmundje, që lidhen me sistemin tretës apo hani shumë ushqime të thata, që përmbajnë shumë gluten dhe sheqer. Një regjim i duhur ushqimor mund t’iu ndihmoj ta kaloni këtë […]

Lexo më shumë...