Viber Vjen Me Një Opsion Të Ri Fantastik

Teknologji

Viberi, aplikacioni i mirënjohur, kohët e fundit mori mundësinë për t’iu përgjigjur mesazheve të dërguara të ngjashme me ato të përdorura nga Messenger dhe iMessage, shkruan Viber në faqen e saj në Twitter.

Viber ka një opsion të ri. Pas përditësimit të fundit, përdoruesit do të mund të dërgojnë reagime duke shtypur gjatë mbi mesazhin brenda bisedës. Ka një shumëllojshmëri emoji-sh të përshtatshme për të zgjedhur, dhe e gjithë puna funksionon në mënyrë të ngjashme me Facebook Messenger.