Çfarë do të ndodhte në tokë nëse zhduket njerëzimi

Kuriozitete

“National Geographic”, ka analizuar një skenar dhe ka krijuar një video ku tregon se çfarë do të ndodhte në tokë në periudha të caktuara kohore pa ndikimin e njerëzimit, trasnmeton Gazeta Metro.

Njeriu është qenia më inteligjente në planet, por ndikimi jonë ka bërë që planeti tokë të përjetoj ndryshime të mëdha.

Kjo video rreth 5 minuta e gjatë tregon se çfarë do të ndodhte me qytetet, kafshët shtëpiake, a do të mbijetonin ato pa njerëzit si dhe detaje tjera.

Për më shumë ndiqeni videon më poshtë: