Dy shqiptarë sherr të tillë live në studio s’keni parë (VIDEO)

Kosova dhe Shqipëria

Dy sindikalistët, Kol Nikolla dhe Fiqiri Xibri, zihen me grushta në një studio televizive.

Sipas Top Story kjo video është hequr nga qarkullimi.