Gjurmë Shqiptare: Udhëtim mes alpeve (Video)

Kosova dhe Shqipëria

Zbuloni një mrekulli mes alpeve shqiptare, vështirësitë, problemet, por edhe një zonë që të gjithë duhet ta vizitojnë… Legjenda, dokumenta, të vërteta të forta…

Ndiqni të plotë videon e dokumentarit të gazetarit Marin Mema.

Tagged