Gazetari nga Shqipëria: Policia maqedonase është e qelbur në korrupsion

Kosova dhe Shqipëria

Moderatori i emisionit “Arena” në RTV Ora, Dritan Hila tha se policitë kroate, malazeze dhe maqedonase janë policitë më të korruptuara.

Dritan Hila: Korrupsioni që është në policinë kroate, unë po flas si qytetar i thjeshtë që kaloj tek dogana korate, e në policinë malazeze, e në policinë maqedonase, ndoshta e kanë për ne se jemi shqiptarë, por më qelbësira se korrupsion se kanë ata dhe unë e kam nga shumë shqiptarë këtë, nuk ka se si bëhet.