Haradinaj: Zgjedhjet e 6 tetorit janë referendum për Kosovën

Kosova dhe Shqipëria

Kryeministri në detyrë, Ramush Haradinaj, ka thënë se zgjedhjet e 6 tetorit janë referendum për Kosovën.

Sipas tij, këto zgjedhje do ta marrin miratimin e fuqishëm të qytetarëve të vendit, njofton Klan Kosova.

“Me njerëz të përkushtuar projekti 100 për-qind shtet do të jetësohet”.