Heroi nga Llaskarca Sedat Qazimi gjatë takimit me Jasminën të cilës ia shpëtoi jetën (FOTO)

Maqedonia e Veriut

Sedati arriti të gjejë udhëtarin që e kishte ndihmuar atë të mbijetonte nën autobusin që u rrëzuaa në Laskarc. Vetëm për të qenë gjallë Jasmina ishte dëshira e tij më e madhe.

Për disa ditë, ai pa sukses kërkoi informacion nëpërmjet gardianëve spitalorë, dhe në fakt nuk e dinte as emrin. Për shkak të kësaj, Sedati kërkoi përmes mediave që ta ndihmonin të gjente atë. Në Spitalin e Përgjithshëm të Qytetit “8 shtator”, Sedati me ndihmën time gjeti Jasminen.

Kam dëshmuar momentin emocional që një vajzë e re e gjeti ballë për ballë me një njeri që e shpëtoi jetën.

“Unë kurrë nuk do të harroj se si ajo ishte duke mu lutur mua për të ndihmuar atë,” tha Sedati.

Shpresoj se kjo traagjedi nuk do të ndodhë më, ne do të vazhdojmë betejën për çdo jetë.

Faleminderit Sedat për përkushtimin tuaj, ju jeni një hero i vërtetë!