Jankullovska sulmon Gruevskin, lehtë është 800 km larg Maqedonisë të shkruash statuse

Maqedonia e Veriut

Ish-Ministrja e punëve të brendshme, Gordana Jankullovska sonte në rrjetin social Facebook, i replikoi ish-kryetarit të saj, tashmë në azil Nikolla Gruevskit.

” Kur je larg problemeve, në 800 km nga Maqedonia është e lehtë në rrjetet sociale të thuash çfarë është e lehtë e çfarë jo, pastaj duke u amnistuar nga të gjitha vendimet problematike ku gjithmonë përgjegjës është dikush tjetër dhe duke e injoruar realitetin se Maqedonia është aty ku është sot, midis tjerash dhe shanseve të lëshuara në të kaluarën. – ka shkruar Gordana Jankullovska.

Ky është reagimi i Jankullovskës ish-ministre e punëve të brendshme.