Kallashi tregon haptazi, “Me kёtё reper do tё …” (VIDEO)

Showbiz

Nё mesin e shumё tё ftuarve nё emisionin “ElitёShow” kёtё javё ishte edhe valltarja dhe kёngёtarja e njohur Kallashi.

Pёr ” ElitёShow” ajo zbuloi shumёçka nga jeta e saj profesionale dhe ajo private.

E pyetur se me cilin reper do tё bёnte njё bashkёpunim ajo u pёrgjigj kёshtu:

Nga min 19:49 deri 20:01