Lei Kraja e zhgënjyer, tregon si e ngacmojnë djemtë në Bllok

Showbiz

Lei Kraja është një nga modetartoret më të dashura të sportit. Pjesën më të madhe të jetës së sajë ajo e ka kaluar mes Arizonës dhe Kalifornisë në SHBA.

Ndërkohë aktualisht po ushtron profesionin, duke u kthyer në imazhin e ‘Super Sport’. Lei është një vajzë tepër e bukur, e për këtë arsye ngacmimet ndaj saj janë të shumta. E pyetur nga gazetari Ervin Kurti në ‘E Diell’ Lei tregoi diferencat mes meshkujve amerikanë dhe atyre shqiptar, ndërkohë që shtoi se si e ngacmojnë në zonën e ish-bllokut.

“Shqiptarët kanë komplekse, nuk dinë të sillen me një femër. Në Amerikë të ftojnë për një takim për të njohur, këtu të flasin nëpërmjet të tjerëve. Më kanë gjuajtur, hami mirë”, tha Lei.