Macron vizitë në Danimarkë, kryeministri danez i jep biçikleten…. (VIDEO)

Bota

Kur bëhet fjalë kryeministra dhe politikanë, në mendje në shkojnë makinat e tyre luksoze. Por kjo nuk ndodh në të gjitha vendet e botës.

Presidenti i Francës Emmanuel Macron zhvilloi një vizitë në Danimarkë dhe bashkë me kryeministrin danez Lars Løkke Rasmussen, udhëtimi nëpër Kopenhagë është bërë me biçikleta.

Më poshtë shikoni videon: