Nga mesnata derivatet e naftës do të shiten me çmime më të lira

Maqedonia e Veriut

Prej sonte në mesnatë çmimet e derivateve të naftës me vendim të Komisionit Rregullator për Energjetik do të ulen.

Kështu që EURO SUPER BS 95 lirohet për 5 denarë dhe do të shitet për 49.50 denarë, EURO SUPER BS 98 lirohet për 4.5 denarë dhe do të shitet për 52 denarë për litër,

EURO DIZEL lirohet për 3 denarë dhe do të shitet për 45.50 denar për litër.