Nju Jorku mbulohet me flamujt e Kosovës, dëshmohet miqësia e përjetshme me Amerikën

Bota

Nju Jorku është mbuluar me urimin për Pavarësinë e Kosovës në 11 vjetorin e shtetësisë. Kompania shqiptaro amerikane që vepron në Nju Jork, FreshAlb ka mbushur billbordet amerikane me urimin për 11 vjetorin e Pavarësisë të Kosovës.

FreshAlb ka siguruar 6 billborde ne autostradën më të frekuentuar në Nju Jork- Interstate 95 ku vetëm për 1 ditë kalojnë afër 182,300 makina që do ta shohin urimin për pavarësinë e Kosovës, e cila do të shfaqet për 2 javë rresht që i bie me miliona mmerikanë do të shohin flamurin e Kosovës me urimin, përcjellë Klan Kosova.

FreshAlb gjendet ne White Plains, Nju Jork ku dhe në at qytet ka mbuluar billbordet në vendet kyçe si tek US Supreme Court, stacioni i trenit MetroNorth Ëhite Plains dhe në hyrje te Galeria Shopping Center.