Përgatiteni i laçin që hedh gurët nga idhza

Shendeti

Një mjek nga lindja në një emision televiziv kishte ofruar këshilla se si duhet përgatitur një ilaç që hedh jashtë gurët nga idhza.

Pjesën e jashtme të gjelbër e holloni mirë, më së miri me thikën që qëroni patatet. E thani dhe e bluani.

Merrni nga një lugë të vogël të kësaj lëvores së bluar në lukth të thatë, duke përpirë gllënjka uji të cilin e keni tretur në mjaltë.

Kjo është receta kundër formimit të gurëve në idhcë. Nëse e pini rregullisht, nuk do të keni telashe me idhcën e as me formimin e gurëve.

Grumbullimi i helmeve mundet të jetë e kobshme për organizmin, e ky ishte ilaçi natyral që e pastron mëlçinë nga helmet.

Përmes kësaj recetës, do të eliminoni gurët nga idhca, e për përdorimin e tij përdorni vetëm shalqirin e kultivuar në mënyrë organike.