Rama uron Kosovën: Bekuar qoftë ushtria e sapolindur, lavdi dëshmorëve

Kosova dhe Shqipëria

Kuvendi i Kosovës miratoi sot në parim tre projektligjet e propozuara nga qeveria e Kosovës për transformimin e Forcës së Sigurisë.

Shumica e deputetëve po e trajtojnë këtë transformim si hap përpara drejtë formimit të Forcave të Armatosura të Kosovës.

Ky vendim është përshëndetur nga kryeministri Edi Rama.