Telefonat premium Android kanë deri në 12GB RAM, ndërsa iPhone 11 Pro ka 4GB

Teknologji

Apple historikisht nuk ka zbuluar madhësinë e kujtesës brenda iPhone-ve të tyre, por ne e dimë që iOS kërkon më pak RAM memorie sesa Android.

Telefonat premium të tanishëm të Android kanë 6 GB RAM në 2019, si normë, me disa telefona përbindësh që shkojnë deri në 12 GB, për të gjitha nevojat tuaja të lojrave.

Sipas një liste të Geekbench, marka e re Apple iPhone 11 Pro mund të ketë 4 GB RAM.

Renditur në çipin Apple A13 Bionic dhe iOS 13, “iPhone 12,3” duket se ka 4 GB RAM.

Edhe pse madhësia e memories nuk ndikon drejtpërdrejt në performancën e saj, ajo megjithatë, tërthorazi, e lë shenjën e saj në shpejtësinë e përgjithshme, pasi aplikacionet duhet të hidhen për të çliruar memorjen.

Në këto rrethana, në rezultatet e krahasimit të GeekBench, iPhone 11 Pro shënoi më pak.