Vidhen bitcoins në vlerë 1,2 miliard dollarë

Teknologji

Rreth 1,2 miliard dollarë në vlerë të valutave digjitale janë vjedhur nga kriminelët që nga fillimi i kaluar e deri më sot, sipas të dhënave të grupit punues në luftën kundër të dhënave në internet, APWG.

Vlerësimet janë pjesë e kërkimeve të kësaj organizate jo fitimprurëse mbi valutat digjitale, dhe përfshijnë vjedhjet e lajmëruar dhe të pa lajmëruara.