Zaev uron Ciprasin: Marrëveshja e Prespës le të jetë e përjetshme

Maqedonia e Veriut

Kryeministri Republikës së Maqedonisë së Veriut, Zoran Zaev e ka uruar homologun e tij nga Greqia, Alexis Tsipras për votimin e marrëveshjes në Kuvendin grek.

“Ju uroj miku im Alexis Tsipras, së bashku me popujt tonë kemi shënuar fitore historike. Marrëveshja e Prespës le të jetë e përjetshme, le të jetë e përjetshme paqja dhe progresi në Ballkan dhe Evropë”, shkruan kryeministri i Maqedonisë së Veriut Zoran Zaev