Arben Taravari në Lutjet e Mëngjesit në Uashington, ndoqi nga afër fjalimin e presidentit Trump!

Bota

Sekretari i përgjithshëm i ASH-së dhe kryetari i komunës së Gostivarit, Arben Taravari ka qenë ndër personalitetet botërore që ka ndjekur nga afër fjalimin e presidentit Donald Trump, në kuadër të Lutjeve të Mëngjesit të organizuara nga presidenti amerikan.

Përgjatë këtij takimi tradicional ku ishin të ftuar shumë personalitete nga vende të ndryshme të botës fjalim mbajti edhe presidenti amerikan, Donald Trump.