Fillon mbledhja e Kryesisë së ngushtë të LDK-së, pritet caktimi i emrit për kryeministër

Kosova dhe Shqipëria

Ka nisur mbledhja e anëtarëve të Kryesisë së ngushtë të Lidhjes Demokratike të Kosovës.

Gazeta Blic raportoi më herët se nga ora 13:00, pritet të mblidhet kjo kryesi ku do të vendos për kandidatin për kryeministër të ri të vendit.

“Nga ora 13:00 mblidhet Kryesia e ngushtë ku do të vendoset për emrin e kandidatit për kryeminsitēr”, tha ky burim.