“Gjurmë shqiptare”, beteja e madhe e Savrës. Kush i tradhtoi arbërorët?!

Art dhe Kulturë

Beteja ishte aq e fortë, sa edhe sot mbi tokë dalin eshtra… Kujt i përkasin? Ku ndodhi kjo betejë e arbërorëve? Përse për të flitet kaq pak? Çfarë thonë dokumentet e panjohura dhe arkeologët? Zbuloni këtë histori të jashtëzakonshme, duke ndjekur videon e plotë të dokumentarit të gazetarit Marin Mema.