HAZBI LIKA: “Gëzuar të dashur qytetarë, Ju buzëqeshtë jeta e ju priftë shëndeti!”

Maqedonia e Veriut

Në vigjilje të festave të fundvitit, krenohemi me reformat shtetkonsoliduese me të cilat u përball shteti gjatë këtij viti, duke qenë tërërisht të përgatitur dhe përgjegjës t’i vërsulemi sfidave që 2019 do të sjellë.

Uroj që nismat plot shpresë që Republika e Maqedonisë ndërmorri këtë vit të jenë gurthemel i stabilitetit, zhvillimit ekonomik edhe avansimit të raporteve ndëretnike.
Angazhimi për mirëqenien e qytetarëve është synim i patundshëm i yni!

Gëzuar të dashur qytetarë,
Ju buzëqeshtë jeta e ju priftë shëndeti!